Nejnovější recenze ze sekce Závěsná křesla
![Springos Beata Premium šedé + světle šedé polštáře](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/5db/5db0f6ec33eadd92adf1323e238283a8--mmf100x100.jpg)
Springos Beata Premium šedé + světle šedé polštáře
Přidáno: 14. října 2023
(naposledy upraveno 14. října 2023)
Zakoupeno v Vyprodeje24.cz
- Uhradila jsem předem prostředky za produkt. Ale až po úhradě mi bylo sděleno, že produkt nemají a neví kdy bude naskladněn.
Spokojenost.
super na zahradu
Zboží dorazilo nekompletní a rozbité. Mělo sloužit jako dárek pro babičku. Předávali jsme ještě zabalené na oslavě. Po zjištění, že zboží není kompletní- chybí závěsná pružina a poškozené nastalo velké zklamání
Prostorný koš
- produkt je funkční
- Sváry nezabroušené, celkově základna vypadá strašně. Koš je dělen na dvě části, spoj je malinko orezlý a pomačkaný. Šrouby spojující dvě části jsou dlouhé a je možné se o ně škrábnout. Vyměnil jsem za vraťáky a matky s krytkou.
Křeslo bych řadil do cenové kategorie max 3000kč. Otázka výpletu, jak dlouho vydrží ???
Dodání s domluvou kvalitně zabaleno
- Křeslo je pohodlné
Houpací křeslo je pohodlné a za ty peníze je to super koupě
- pohodlné křeslo
Rychlost a pohodlné objednání
- Parádní houpací síť:)
- lana jsou taková menší
Za tu cenu dobrá věc. Polstry tam moc nesedí, záda sjíždí. Celkem mě překvapily i ty lana, zdají se mi docela tenká, uvidíme, jaká bude výdrž a trvanlivost. Ale děti, kterým jsem to kupovala jsou nadšené a unese to i dospělého člověka. houpačka přišla již celá složená, jen jsme ji pověsili. Už když přišla, tak mě zarazila ta tenoučká krabice, takže jsem měla podezření, že to přišlo bez polstrů. Ale zásilka byla kompletní. Kvalitu tedy zatím posoudit nedokážu, to uvidíme časem..
uplet sedatka na mistech odstava, staci zaplest a je vyreseno. Drobna chyba kterou vzhledem k cene nelze resit ;)
![Avenberg Noela Paola 8020009365](https://im9.cz/iR/produkt/nopic_list--mmf100x100.gif)
Avenberg Noela Paola 8020009365
Přidáno: 29. srpna 2023
(naposledy upraveno 29. srpna 2023)
Zakoupeno v Avenberg.cz
Byl to dárek a dotyčná je nadmíru spokojená.
- Kvalitni
Jsem spokojená
- Dráha doprava
- Funguje jak má
Konstrukce stojanu je stabilní. Nicméně spojovací trubky jsou prohnuté. Na funkci to nemá vliv, ale dobrý vizuální dojem to nedělá. Koš je z černé bužírky. Zakončování pletení není dobře zpracováno. Musela jsem opravovat. Řemeslo pláče.
- Bytelný materiál
- Šperk zahrady
- Žádná nevýhoda
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »