Nejnovější recenze ze sekce Závěsná křesla
- kvalitní zpracování, vypadá, že vydrží, hezká barva, příjemný materiál
- Pro jednoho zbytečně velká (šířka a výška), pro dva ale není. Dřív jsme měli pletené hamaky dovezené z Mexika, byly pohodlné a dalo se v nich sedět i ležet a byly mnohem užší a nižší, jen bohužel materiál nevydržel. V této jde prakticky jen ležet, sedět moc ne, když si do ní vlezu, okraje látky jsou vysoké a není přes ně vidět ven, takže fakt jen když se chcete odříznout od světa. Je potřeba počítat s dostatečnou výškou k zavěšení (o hodně víc než 2m) abyste neseděli na zemi a dostatečným prostorem (šířka tyče). My jsme zavěšení museli řešit výměnou provazu.
- Ucho na pověšení spletené z provazů je hodně tlusté, takže se nevejde do háku ani do velké karabiny. Dlouho jsme vymýšleli, jak to pověsíme, nakonec jsme to sundali a vyrobili jiný závěs z normálního lana. Esteticky to trochu utrpělo.
V obchodě, kde jsem kupovala, nebyl výběr jiných typů. Teď vidím, že je od stejné značky menší typ, který by mi vyhovoval asi víc.
cena výrobku
Produkt nízké kvality.
- Polštářek za hlavu je malý a proto nevyhovuje lidem různé výšky.
spokojenost
- krásná relaxace, velmi pohodlné
příjemné posezení
- Musí stát na absolutní rovině. Na trávníku spadla i se sedící osobou.
Splňuje vše co jsem od něj čekala. Příjemný relax s knihou.
Křeslo Andy:na obrázku vypadá velké a má celkem velkou nosnost.v reálu velmi malé a tim pádem pro dospělého nepohodlné.
Kvalizní, pohodlné.
Super, velké, pohodlné křeslo
- Cena dejme tomu odpovídá kvalitě
- Stojan křivý
- Vajíčku všude trčely výplety
- Ne moc kvalitní provedení
Za ty peníze je to asi dobrý kup .
Příště bych si ale znovu tady neobjednala .
- barva odpovídá, materiál vhodný pro venkovní houpání.
- vyšší cena, nevím, jak zvládnu vyprání, zda to půjde sundat a pak zase dát zpět.
Křeslo je úžasné, supr cena, polstáře měkounké, ..prostě jsem nadšená...
Doporučuji , výborný relax a krásný doplněk na zahradě .děkuji.
Vynikající relaxační "křeslo" pro zahradu. Především si ji užívají děti
- pohodlné
Křeslo přišlo na rozmlácené paletě v roztrhaném obalu, nicméně na první pohled vypadalo v pořádku, tak jsem ho převzal. Po rozbalení se ukázalo, že je poškozený i výplet a vyžaduje drobnou opravu.
- Je moč pohodlný
- Dost velký
Houpací křeslo při houpáni
dost vrže,podhlavník má našité mašličky na uvázání,které se okamžitě utrhly.
kvalitní, vyzkoušeno a o 500 kč levnější nž konkurence