Nejnovější recenze ze sekce Závěsná křesla
- .
- .
Fajné pro děti.
- Po reklamaci jedné houpačky, už druhá funguje skvěle.
- U první houpačky, kterou jsem reklamovali, začali asi po 3 dnech používání, praskat lana vedoucí z hlavního oka k sedáku a to se v houpačce houpali pouze děti 5 a 8 let. Vrátili nám peníze a objednali jsme druhou, která už drží.
Pozor na špatné kusy, jinak funguje skvěle, už 2 měsíce je zavěšená venku na dešti a slunci a děti se na ní houpou každý den.
Křeslo je pevné, dá se v něm dobře odpočívat. Dobře se přizpůsobí tělu.
- Polštář neodpovídá fotografii na internet stránkách je to jen kus hadru bez nějaké výplně
- Sotva jsme výrobek sestavili. odjeli jsme na nákup do Globusu. A tam bylo vystavené totéž Orlando, avšak o cca 1000,.- Kč levnější. Příště si takový nákup lépe promyslím.
Křeslo odpovídá představám a cena je taky dobrá.
Snadná montáž
super relax
Vzhledově i konstrukčně + , svary na kovové konstrukcí by mohly být lépe zajištěné. Jednotlivé díly dobře zabalené.
Pro lepší montáž možná popis k jednotlivým matkám, šroubů, podložkám.
- Výrobek odpovídá popisu
- Pouze dobrá cena
Koš je malý, i pro mou 12letou dceru nepohodlný. Nosnost uvedena 150 kg, ale myslím, že 90 je tak akorát. Při větší zátěži se konstrukce ohne až k zemi. Moc nevěřím, že by nepraskla.
- Nosnost
- Prijemny material
- Krasne se v nem sedi
Paradne se v houpacce sedi,ani se mi nechtelo ven. Vypada to forove, ale asi to neco unese. S moji vahou 86kg s prehledem. Mozna bych uvital delsi cas za hlavou, aby se dalo oprit, takhle to vychazi u me se 185cm hned za krk, ale prodavaji i vetsi verzi, takze spise jde o zvoleni adekvatniho typu. Uprimne bez akce za kolem tisice korun mi to prijde dosti predrazene, ale v akci kolem petistovky toho nelituji.
- skvělý produkt
- Super velikost, pohodlné, krásné
- Ryhlé a jednoduché sestavaní
- skvělé houpací křeslo
- pohodlná poduška
- Zboží splnilo mě ocekavani
Splňuje očekávání
- Dobrá cena, kvalitní výrobek
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »