Nejnovější recenze ze sekce Závěsná křesla
Přesně jak je na obrázku, pevné, pohodlné
Velmi špatně zpracováno špatné švy produkt jsem posílala zpět
- Vypadá hezky
- Fakt unese větší lidi, i když se to nezdá
- Doručeno hrozně zabaleno
Za tu cenu OK, kvalita není noic moc, truky mají viditelné sváry. Vše je lehké, koš asi hliník omotaný bílou páskou, mám jen obavz až páska praskne že se to rozmotá úplně. Výplet není drát, ale lanko, něco jako sňůra na prádlo.
Dcera je nadšená, to je hlavní, jak dlouho křeslo vydrží ukáže až čas.
Made in China. Do - do.
- Jsem spokojená
- barevně pěkné provedení houpací sedačky
křeslo je super.... pohodlné, jediný mínus je, že je pořád obsazené
Pěkná houpačka, horší upevnění, zklamali mě, ze polštářky jdou pouze navrchu. Nedrží..je to jak malá houpací síť.
- Vetsi kos nez bezne kresla
- Krasny pleteny okraj
- Velice pohodlne
- Hezka barva ( vsude pouze sede,cerne)
- Je to laska
- Material snadny na udrzbu
- Vyhoda nosnosti do 150kg
- dobře se v hnízdě odpočívá , tak jsme si produkt nazvali
- Jednoduchá montáž.
- Provaz není ovazan na 100% kovové obruce, takže obruc bílé barvy na několika místech prosvita mezi provázky, což nepůsobí hezky.
- Pohodlné
- Maximální spokojenost
Maximální spokojenost a na dotaz ohledně produktu odpověď za chviličku
- Pohodlné, lehce pratelne
- Na obrázku se jeví jako pevné, s pevnými zády, ale je to jen látka
Skvělé, hodí se mi k houpací síti
- Funkčnost splňuje
- Drobné nedostatky
- Rez a odřená barva na stojanu
- Pletení koše neúplné, spleteno z obyčejné bužírky a ještě dost odfláknuto! Na spoustě míst pletení nedopletene a konce volně čouhající, nezastrčené
Za ty peníze, provedení odfláknuto! Stojan si musím sem tam zatřít barvou, abych zakryla odřeniny, které už tam byli.. Jediné co mě zklamalo, že je to spleteno z obyčejné bužírky a ještě v dost místech nezastrkáno.. Byl to dárek k narozeninám, přes všechno si ho nechám, ale za tu kvalitu provedení by mělo být ještě levnější.
- dobrý
- Spíše pro děti
Vhodné na zahradu
- Pohodlné a kvalitní
- Za ty peníze pěkný designový kousek.
- Dodáván i s podsedakem
- Kruh při sezení tlačí
Představa byla úplně jiná, nevyhovuje k pohodlnému sezení.
- Barevné provedení a pevnost odpovídá
- Na obrázku se zdá křeslo mnohem větší, než ve skutečnosti je. když si do něj sednete, nejste v něm úplně příjemně zabalení. . Pokud nemáte kovovou konstrukci, tak je třeba počítat s tím, že hák nesmí být moc vysoko, šňůry nad dřevem nejsou moc dlouhé.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »