Nejnovější recenze ze sekce Závěsná křesla
- Dobré posezení
- Vzhled
- Polstry na houpačku v ceně
- Ve stojanu se nám houpacka několikrát převrátila. Takže jsme ji nakonec zavěsili.
- Plastová výplň se uvolňuje
- Cena neodpovídá kvalitě
- Polštáře jsou sice v ceně, ale jsou nekvalitní naplněné,takže kovová konstrukce při sezení tlačí
- Asi už bych znovu nekoupila
Pohodlné sezení :-)
- křesílko předčilo moje očekávání
- přestože koupeno pro větší děti i dospělý se v něm rád a pohodlně zhoupne
- Kvalita závěsného stojanu je nulová. Obalový materiál byl přilakován ke konstrukci, v balení chyběl druhý šroub.
Pohodlné na odpočinek
Tento produkt jsem objednala , protože se o houpací sítě doma hádají kdo v nich bude sedět.
Jsou velmi pohodlné pro odpolední relax
- velikost
- pohodlné
- dárek
Sestra si už dlouho přála takové vajíčko na relaxování. Měla velkou radost a zatím bez jediného problému
- Hezka barva
- Male, spis pro deti
- Pokrcene mali kate polstare
- 120kg clovek v nem nikdy pohodlne sedet nebude, spis pro lidi do max. 60kg
Kreslo je male, polstare malinke,pokrcene, hrbolate.
Chteli by jsme kreslo vratit, no adresa na kterou ji muzeme odeslaj je na Slovensku i kdyz jsme produt objednavali v ČR a do ČR.
Pěkné barvy, pohodlné, polštářky jsou fajn.
- Pěkný vzhled z delší vzdálenosti.
- Stabilní
- Kovová konstrukce vejce je omotána černým plastovým páskem nepříliš dokonale a stříbrný kov prosvítá. Drobné oděrky laku i přes dokonalé zabalení.
- Polštáře by měly být nepromokavé.
Pod ratanovým opletením se nalézá holé železo, u svárů počínající koroze už při vybalení. Úsměvné je v popisu tvrzení, že výrobek je odolný proti povětrnostním vlivům-i když za dva roky záruky možná neprorezne úplně durch.
Supr velký a pohodlný.Jsem spokojená.
- Narušení a místy rozmazaný ram
- Drevene opěrky rukou
Nic
Užasný relax.Uklidnující a uspávací
- Velmi pohodlné
- pohodlné
Dosud na křeslo marně čekám !!!!!!
Jsem spokojená rychlé dodání doporučuji děkuji
Byl to dárek - zatím nevyzkoušeno jestli je pohodlné a nelezou z něj polštáře, ale vzhledově vypadá hezky jako na obrázku. Materiál stejný jako houpací sítě.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »